Hjem > Nyheder > Industri nyheder

EPS-maskinens egenskaber

2021-12-09

Systemet har enkel struktur og lille plads(Kina EPS-maskine)
Fordi systemet har et godt modulært design, behøver det ikke at redesigne, teste og behandle forskellige systemer, hvilket ikke kun sparer omkostningerne, men giver også stor fleksibilitet til at designe forskellige systemer, men det er også nemmere at samle i produktionslinjen. Fordi der ikke er nogen oliepumpe, olierør og remskive på motoren, har ingeniører mere plads til at designe systemet, og systemets kontrolmodul kan designes sammen eller separat med tandstangen og tandhjulet, så pladsudnyttelsen af ​​motorkomponenter er meget høj. Systemet eliminerer remskive og oliepumpe installeret på motoren, og den resterende plads kan bruges til at installere andre komponenter. Mange forbrugere er meget bekymrede over vedligeholdelse af køretøjer, når de køber en bil. Biler udstyret med elektrisk servostyring har ingen oliepumpe og ingen slangeforbindelse, hvilket kan mindske mange bekymringer. Faktisk i det traditionelle hydrauliske styresystem tegner ulykkesraten for hydraulikoliepumpe og -slange sig for 53% af hele systemets fejl, såsom slangeolielækage og oliepumpeolielækage.

God montering af produktionslinje(Kina EPS-maskine)
Det elektriske servostyringssystem har ikke oliepumpen, olierøret, flowreguleringsventilen, olielagertanken og andre komponenter, der kræves af det hydrauliske system. Antallet af dele reduceres kraftigt, hvilket reducerer montagearbejdet, sparer monteringstid og forbedrer montageeffektiviteten.
Siden det elektriske servostyringssystem blev foreslået i midten af ​​1980'erne, som udviklingsretningen for automobilstyringssystem i fremtiden, vil det erstatte det eksisterende mekaniske styresystem, hydrauliske servostyringssystem og elektrisk styret hydraulisk servostyringssystem.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept